Klik op je behandeling naar keuze

Uw beautycenter en nagelstudio
in de parel van de Vlaamse Ardennen

 

Beauty & Nailconcept heeft sinds 2008 een steeds sterkere reputatie verworven als het klassieke schoonheidsinstituut in Ronse en omstreken, wij verzorgen alle klassieke behandelingen, gelaat, lichaam, massage, make-up, permanente make-up, manicure, pedicure, gelnagels, wimperverlenging, airbrush tanning, workshops, homeparty”s, wellness arrangementen, cadeaubons enz...

Maar wij bieden U ook de laatste nieuwe ontwikkelingen aan op het gebied van de schoonheidszorg, zoals "Microdermabrasie" en "Microneedling"

 Professionalisme en een behandeling met de beste producten zijn voor ons essentieel, hierbij verliezen wij nooit het welzijn en het relaxatiemoment van de klant uit het oog, bij ons is iedereen welkom en voel je je altijd thuis.

Babor "German engineered cosmetics"

 

In 1956 schrijft Dr. Michael Babor geschiedenis als hij uitvinding doet van de Hy-Öl, een  uniek reinigingsproduct op oliebasis dat de huid op tot dan nog ongekende, natuurlijke en effectieve wijze reinigt

 

Sindsdien ontwikkelt BABOR Cosmetics zeer innovatieve cosmetica van hoge kwaliteit met een goede werkzaamheid, geheel in samenhang met de natuur.

 

Veel inhoud- en werkstoffen zijn plantaardig en worden op biologische en “fair-trade” wijze gekweekt. De hoogwaardige, streng geteste kwaliteitsproducten verenigen de hoogste eisen aan huidresultaat en verdraaglijkheid en leiden, dankzij jarenlange ervaring, tot een duurzaam verzorgde schoonheid.

 

Vandaag de dag is BABOR de Duitse beauty pionier, en is wereldwijd het leidende merk in de wereld van professionele cosmetica.

 

Uw schoonheidssalon in de Vlaamse Ardennen

BEAUTY & NAILCONCEPT

Zonnestraat 179

9600 RONSE

Tel: 055/21 38 43

Mob: 0473 333 611

Mail: info@beautyandnailconcept.be

© 2017 by Beauty & Nailconcept B-9600 RONSE owner Becky Okungbowa